PLES V MESTU

PLES V MESTU

Urbani plesni sprehod

Ples je povsod, le odkriti ga moramo! Na sprehodu po mestu odkrivamo ples in zanimivosti o plesu, ki se skrivajo na različnih neobičajnih lokacijah: na mostu, v cerkvi, glasbeni šoli, športni dvorani, na tržnici, v parku ... Ples v mestu (originalno: Hidden Dance Walk, sprehod po skritem plesu), je koncept, ki ga je v Nemčiji uspešno razvil Honne Dohrmann, direktor oddelka za ples v gledališču Staatstheater Mainz ter kurator plesnih festivalov v Mainzu and Ludwigshafenu.

Do 30 udeležencem sprehoda po okolici Centra kulturi Španski borci se v dobri uri in pol predstavi skoraj 100 nastopajočih in različnih umetniških zvrsti, ki razkrivajo ozadje plesa. Izjemna izkušnja, o kateri navdušeni udeleženci plesnega sprehoda še dolgo govorijo!

Zbrali se bomo pred Španskimi borci ob 17.30, po sprehodu, ki ga vodi Iztok Kovač, direktor Zavoda EN-KNAP in umetniški vodja Španskih borcev, pa si boste lahko pred-premierno ogledali tudi predstavo ANDANTE Igorja & Morena ali pa se udeležili katerega drugega dogodka otvoritve jubilejne sezone Španskih borcev, ki poteka na ta dan.

Udeležba na dogodku in predstavi je brezplačna. Število mest je omejeno na 30, prijave pa sprejemamo do zapolnitve kapacitet, zato vas vljudno vabimo, da svojo udeležbo potrdite čim prej.

Udeležbo lahko potrdite na: goran.pakozdi@en-knap.com ali 040 463 762. 

« Napovednik|Izobraževanje|Ples in gledališče

Center kulture Španski borci, Zaloška 61, 1110 Ljubljana
Blagajna je odprta med delovniki od 17. do 19. ure ter uro pred prireditvami.
blagajna@spanskiborci.si / tel.: +386 (0)1 620 87 90

 

Produkcija: Zavod EN-KNAP


Trajanje: 90 minut

 

Center kulture Španski borci
Zaloška 61
1110 Ljubljana

Blagajna:
+386 (0)1 620 87 90

Uprava:
+386 (0)1 620 87 84

Email:
info@spanskiborci.si

Zemljevid

Kako do nas