SoulGreg Artist & BigLights Band - gala koncert »Še živim«

SoulGreg Artist & BigLights Band - gala koncert »Še živim«

koncert

Gala koncert Še živim je samostojni koncert akademskega glasbenika, vsestranskega avtorja, kitarista in pevca SoulGrega Artista v spremstvu njegove skupine BigLights Band.


Glasba, ki jo ustvarja SoulGreg Artist, obsega glasbene zvrsti kot so pop, rock, R&B, klasika, jazz in blues. Besedila skladb so tako v slovenskem, kot v angleškem jeziku, njegov opus pa zajema tudi instrumentalno glasbo s poudarkom na električni kitari.


SoulGreg Artist se s tem koncertom vrača na oder po njegovi najtežji osebni tragediji, izgubi sina Viljema Julijana. Koncert zato nosi naslov po istoimenski skladbi »Še živim«, saj mu je Viljem Julijan navdih, da ne obupa in da živi naprej, zato ta koncert zanj predstavlja nov začetek.
 

"Z radostjo v srcu oznanjam, da se z Nino po najtežji situaciji v življenju vračava novim življenjskim izzivom naproti. Resnica je, da se izgube in bolečine ne da izbrisati in naju bo spremljala za vedno. A midva se vsak dan znova odločava za ljubezen in življenje.

Viljemu Julijanu sva neizmerno hvaležna za vse, kar nama je v življenju dal in kar naju je naučil. Zaradi njega sva sedaj še močnejša, še bolj povezana, še bolj ljubeča in še bolj kot kadarkoli prej predana vsak svojemu poslanstvu.

Glasba naju je povezovala in izpolnjevala skozi najtežje trenutke z najinim sinom.
Glasba me je reševala, ko sem bil najbolj na tleh. Iz teh trenutkov pa so se rodile mnoge melodije, ki sem jih večkrat delil tudi z vami.

Zato vam sporočam, da se vračam na oder, kjer v polnosti poje moje srce in vas tem trenutku vljudno vabim na gala koncert v Ljubljano, kjer bom s svojim BigLights Bandom za vas odigral moje avtorsko delo iz zadnjih let. Koncert se bo zgodil v petek, 7. februarja 2020, v lepi in udobni dvorani - Centru kulture Španski Borci. Koncert sem enostavno poimenoval po moji skladbi »Še Živim«, saj je Viljem Julijan meni in Nini podaril novo življenje, na katerega stopava še bolj živa kot kadarkoli prej."

 

« Napovednik|Glasba

Center kulture Španski borci, Zaloška 61, 1110 Ljubljana
Blagajna je odprta med delavniki od 17. do 19. ure ter uro pred prireditvami.
blagajna@spanskiborci.si / tel.: +386 (0)1 620 87 90

 

Avtorji: SoulGreg Artist

Produkcija: ZAVOD EKSENA RECORDS


Velika dvorana

Vstopnice:
20 eur

 

Center kulture Španski borci
Zaloška 61
1110 Ljubljana

Blagajna:
+386 (0)1 620 87 90

Uprava:
+386 (0)1 620 87 84

Email:
info@spanskiborci.si

Zemljevid

Kako do nas