Kavarna Internacionala

Kavarna z revolucionarnim pridihom, ki vas vabi na jutranjo kavo, opoldanski sendvič, popoldansko pijačo s prijatelji in večerno druženje po prireditvah.

Kavarna obratuje vsak dan od 8.00. do 23. ure, ter do 02. ure ob prireditvah.

Poleg toplih napitkov in različnih vrst pijač nudi tudi prigrizke. Točilni pult se nahaja v v pritličju (pred vhodom v Veliko dvorano). Dodatni točilni pult, ki obratuje ob posebnih priložnostih, se nahaja v 1. nadstopju (v Galeriji).

Mize kavarne se nahajajo v preddverju Španskih borcev, v spomladansko-poletnih mesecih pa tudi pred vhodom in v 1. nadstropju (Galerija Internacionala).

Iz galerije je dostop na teraso s pogledom na tržnico Moste, ki nudi zasebnost in je oddaljena od mestnega vrveža.

Kavarna Internacionala je z junijem 2016 postala tudi bralna kavarna. Ob naročilu priljubljene pijače ali prigrizka gostje lahko prebirajo širok nabor domačih in tujih časnikov in revij. Periodiko iz izbora bralnice Knjižnice Jožeta Mazovca, ki domuje v 2. nadstropju Centra kulture Španski borci, si v bralnici/mediateki lahko izposodijo ob predložitvi osebnega dokumenta (ni potrebno članstvo v MKL).

Skrbnik kavarne nudi tudi vrsto drugih gostinskih storitev, kot so hladni bife, kanapeji, sladice in drugo ter pogostitve za zaključene družbe.

Kontakt: kavarna.sem@gmail.com

 

 


Center kulture Španski borci
Zaloška 61
1110 Ljubljana

Blagajna:
+386 (0)1 620 87 90

Uprava:
+386 (0)1 620 87 84

Email:
info@spanskiborci.si

Zemljevid

Kako do nas