Kaj ko bi šli zdaj vsi skupaj čez

Kaj ko bi šli zdaj vsi skupaj čez

Plesni večer Plesnega studia Intakt

Letna plesna predstava plesnega studia Intakt je predstava vseh otroških in odraslih plesnih skupin PS INTAKT, ki se pri nas srečujejo s sodobnim in ustvarjalnim plesom pod vodstvom profesionalnih plesalcev, koreografov in pedagogov kot mentorjev.
Spoznavanje plesa kot umetnosti, telesa kot inštrumenta in človekovega templja, spoznavanje zakonitosti plesne tehnike, improvizacije in ustvarjalnega izražanja skozi ples prinaša širino, radost in veselje v življenje. Je celosten vidik izražanja skozi ples in spodbujanja kreativnosti, ki ga v Intaktu uspešno razvijamo že 27 let v programih za otroke, mladostnike in odrasle, kot prvi v Sloveniji.

KAJ KO BI ŠLI ZDAJ VSI SKUPAJ ČEZ: kaj ko se ne bi toliko ustavljali pred tem kar si želimo, kaj ko v parlamentu za en dan ne bi valili krivde na druge, bi zmanjkalo teksta!?, kaj ko bi šli danes plesat na travnik, kaj ko bi skuhali kosilo za brezdomce, kaj bo bi šli vsi skupaj z nasmehom v srcu v nov dan…kaj ko bi šli danes vsi skupaj čez, za vajo in potem bi bilo lažje narediti vse zares!? Mi gremo zares in vabimo vas, da zaplešete z nami.

To je plesna predstava medgeneracijskega prepletanja plesalk in plesalcev, ki v subtilni naravi plesa neverbalne komunikacije pripoveduje o današnjem času navidezne ujetosti v nemoč odločanja in sprejemanja odgovornosti zase.

 

« Napovednik|Ples in gledališče

Center kulture Španski borci, Zaloška 61, 1110 Ljubljana
Blagajna je odprta med delavniki od 17. do 19. ure ter uro pred prireditvami.
blagajna@spanskiborci.si / tel.: +386 (0)1 620 87 90

 

umetniški vodja: Nataša Tovirac
mentorji: Aleksandar Banić, Špela Repar Lomovšek, Dominika Kacin, Jasna Knez, Sabina Schwenner, Igor Sviderski, Nataša Tovirac, Veronika Valdes, Nataša Živković
foto: Alenka Krek

 


Velika dvorana

 

Center kulture Španski borci
Zaloška 61
1110 Ljubljana

Blagajna:
+386 (0)1 620 87 90

Uprava:
+386 (0)1 620 87 84

Email:
info@spanskiborci.si

Zemljevid

Kako do nas