Neforma 43

Neforma 43

Glasbeno-plesna improvizacija

V novi sezoni Neforma nadaljuje in vztraja na starem: srečanju med glasbo, gibom in izbranim drugim medijem. Oktobra bodo na samem mestu ustvarjali, komponirali in komunicirali Boštjan Simon (glasba), Kaja Lorenci (gib) in Marko Vivoda (video).

Kaja Lorenci je plesalka, koreografinja in pedagoginja. Leta 2006 je diplomirala na SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance). Od takrat je sodelovala v predstavah Andreje Podrzavnik, Mateje Bučar, Rosane Hribar in Gregorja Luštka. Štiri leta je poučevala sodobno plesno tehniko ter umetnost giba na Umetniški gimnaziji v Ljubljani. Trenutno na AGRFT dela magisterij iz umetnosti giba.

Boštjan Simon (1982), je diplomiral iz Filozofije na temo eksperimentalne glasbe in Johna Cagea, nato pa še iz jazz-saksofona na konservatoriju za glasbo v Amsterdamu. Po študiju se je posvetil skupinam z avtorsko glasbo v različnih glasbenih žanrih (Velkro, Litošt, Trus, There Be Monsters), in začel poučevati saksofon.

Marko Vivoda je avdiovizualni umetnik. Deluje v dvojcu Izland in samostojno. Vizualne podobe oziroma pokrajine ustvarja v živo z raznimi materiali. Vzorce, teksture in oblike proizvaja z mešanjem tekočih snovi, raztopin in reagentov, z magnetnim vodenjem kovinskih delcev ali … Pustimo se presenetiti.
V Riibi – coworking prostoru v Izoli organizira tudi dogodke, delavnice in predavanja.

« Napovednik|Glasba|Ples in gledališče

Center kulture Španski borci, Zaloška 61, 1110 Ljubljana
Blagajna je odprta med delavniki od 17. do 19. ure ter uro pred prireditvami.
blagajna@spanskiborci.si / tel.: +386 (0)1 620 87 90

 

Produkcija: Zavod Sploh

Kaja Valenti Lorenci – gib
Boštjan Simon – glasba
Marko Vivoda - video

Kuratorka plesnega programa: Katja Legin
Kurator glasbenega programa: Jošt Drašler


Velika dvorana

Trajanje: 60 minut

Vstopnice:
5 eur

 

Center kulture Španski borci
Zaloška 61
1110 Ljubljana

Blagajna:
+386 (0)1 620 87 90

Uprava:
+386 (0)1 620 87 84

Email:
info@spanskiborci.si

Zemljevid

Kako do nas