Kavarna Internacionala

Kavarna Internacionala

Kavarna z revolucionarnim pridihom, ki vas vabi na jutranjo kavo, dopoldanski sendvič, popoldansko pijačo s prijatelji in večerno druženje po prireditvah.

Kadar pa ste sami sebi najboljša družba, lahko s seboj lahko prinesete računalnik in se priklopite na brezplačni brezžični internet.

Poleg toplih napitkov in različnih vrst pijač nudi tudi prigrizke. Točilni pult se nahaja v pritličju (pred vhodom v Veliko dvorano). Dodatni točilni pult, ki obratuje ob posebnih priložnostih, se nahaja v 1. nadstopju (v Galeriji).

Skrbnik kavarne nudi tudi vrsto drugih gostinskih storitev, kot so hladni bife, kanapeji, sladice in drugo ter pogostitve za zaključene družbe.

Kavarna Internacionala je tudi bralna kavarna!

Proste urice lahko preživite v prijetnem bralnem zavetju kavarne, galerije in terase Internacionala v prvem nadstropju Španskih borcev, kjer lahko ob naročilu priljubljene pijače ali prigrizka prebirate širok nabor domačih in tujih časnikov in revij.

Periodiko iz izbora Knjižnice Jožeta Mazovca si lahko izposodite v bralnici/mediateki (1. nadstropje) ob predložitvi osebnega dokumenta ali članske izkaznice Mestne knjižnice Ljubljana. Izposoditi si je mogoče po eno enoto periodike naenkrat.

Odprta so vam vrata bralne kavarne Internacionala in njene očarljive prenovljene terase z razgledom na Moste!

Kavarna obratuje vsak dan od 8. do 23. ure, ter do 2. ure ob prireditvah.

Kontakt: kavarna.sem@gmail.com

Več o Kavarni in galeriji Internacionala.

 

 
 


Center kulture Španski borci
Zaloška 61
1110 Ljubljana

Blagajna:
+386 (0)1 620 87 90

Uprava:
+386 (0)1 620 87 84

Email:
info@spanskiborci.si

Zemljevid

Kako do nas