Sobotne ustvarjalnice s KUD Galerijo C.C.U.

Sobotne ustvarjalnice s KUD Galerijo C.C.U.

Ustvarjalne delavnice za otroke

KUD Galerija C.C.U. v Španskih borcih otrokom in mladim omogoča razvijanje in negovanje ustvarjalnosti na svojem pestrem naboru delavnic. Vodita jih Mateja Herbst in Simon Drofelnik, ki premoreta dolgoletne izkušnje. Pridružite se nam, zabavno je!

Število mest za ustvarjalne delavnice je omejeno, prijave sprejemamo na: galerija.ccu@gmail.com ali po telefonu: 031-307-383 (Mateja), 040-572-926 (Simon).

*KUD Galerija C.C.U. si pridržuje pravico do spremembe programa.
 

__________________________________________

Sobotne ustvarjalnice skrivajo marsikatero presenečenje. Na delavnicah poleg veselja do ustvarjanja širimo tudi bralno kulturo. Z inovativnimi pristopi in tematikami spodbujamo razvijanje ustvarjalnega mišljenja, kreativnosti in domišljije. Z obravnavo kakovostnih slikanic, ki nam služijo kot ustvarjalno izhodišče, otrokom približamo veselje do branja. Vsako soboto je na sporedu nova knjiga in nov ustvarjalni projekt, s kotičkom za prosto slikanje pa omogočamo popolno ustvarjalno svobodo.

*V sodelovanju z Založbo Ocean vsako soboto s knjigožrebom enemu udeležencu podarimo knjigo.

23.2.: UNIKATNE ŠTAMPILJKE
Najprej bomo odpotovali v svet pravljic, zatem pa bomo izdelovali raznovrstne unikatne štampiljke, ki jih bomo tudi preizkusili. 

2.3: PUSTNE MASKE
Na ustvarjalni delavnici bomo najprej prisluhnili pravljici, nato pa v različnih likovnih tehnikah izdelovali unikatne maske izbranih živali.

9.3: DINOZAVRI PONOVNO NA POHODU
Na dinozavrski ustvarjalnici se obeta razburljivo potovanje v pradavnino. Po navdihu slikanice Lile Prap DINOZAVRI?! bomo izdelovali skoraj čisto prave arheopterikse, elazmozavre in njihove sorodnike ter z njimi naselili Dinozavrijo.

16.3: POZDRAV POMLADI
Najprej bomo prisluhnili pravljici, zatem pa bomo v pričakovanju pomladi ustvarjali pisane spomladanske rože in ptice ter z njimi okrasili svoja okna.

23.3: AMULETI CeCeUji
Na ustvarjalnici bomo najprej prisluhnili pravljici, nato pa bomo s pluto, preobraženo v zanimive oblike, ustvarjali pisana čudežna bitja, ki nas bodo razveseljevala in nam prinašala srečo.
 

 

« Napovednik|Za otroke

Center kulture Španski borci, Zaloška 61, 1110 Ljubljana
Blagajna je odprta med delovniki od 17. do 19. ure ter uro pred prireditvami.
blagajna@spanskiborci.si / tel.: +386 (0)1 620 87 90

 

Avtorji: Mateja Herbst in Simon Drofelnik

Produkcija: KUD Galerija C.C.U.


Bralnica

Trajanje: 120 minut

Vstopnice:
7 eur na delavnico

 

Center kulture Španski borci
Zaloška 61
1110 Ljubljana

Blagajna:
+386 (0)1 620 87 90

Uprava:
+386 (0)1 620 87 84

Email:
info@spanskiborci.si

Zemljevid

Kako do nas