Življenje je vrednota

Življenje je vrednota

Dobrodelna multimedijska gledališka plesna predstava

S plesnim multimedijskim projektom Življenje je vrednota pod častnim pokroviteljstvom gospe Vlaste Nussdorfer, nedanje varuhinje človekovih pravic Republike Slovenijein sedanje svetovalke predsednika, smo ustvarili predstavo, ki se dotika tistih, ki se soočajo z boleznijo (RAK), ki se splazi v naša življenja tiho in spremeni vse - vzame pogum, smeh, čas ... ko človek obnemi, obstane, otopi in išče odgovore, brska po svoji preteklosti, čuti strah in se boji prihodnosti.

Po neverjetnih 31-tih uprizoritvah s stoječimi ovacijami, po veliki izkazani podpori slovenske in hrvaške publike in junakom, katerim pomagamo, se tokrat skoraj po dveh letih vračamo s predstavo v Ljubljano, v center kulture Španski borci in vam ponosno predstavljamo multimedijski gledališki plesni projekt Življenje je vrednota, katerega namen je skupaj z vami gledalci pomagati mladim, ki so preživeli raka in so organizirani v Ustanovi Mali vitez.

​Bodite z nami in si rezervirajte vstopnico za navdihujoč dobrodelen plesni dogodek v koreografiji Katje Vidmar in plesalcev, ki vam bodo pričarali čaroben večer.

Skozi gib in glasbo nas plesna predstava nagovarja, da razmislimo o življenju, bolezni, ljubezni in trpljenju, a vedno najdemo pot v svetlobo, cenimo trenutke in se zavedamo življenja kot univerzalnega darila.

Več na www.katjadancecompany.com
Spletni medijski pokrovitelj je Paradaplesa.si
 

« Napovednik|Ples in gledališče

Center kulture Španski borci, Zaloška 61, 1110 Ljubljana
Blagajna je odprta med delovniki od 17. do 19. ure ter uro pred prireditvami.
blagajna@spanskiborci.si / tel.: +386 (0)1 620 87 90

 

Avtorji: Katja Vidmar

Produkcija: Katja Dance Company, Albert Podrekar

Plesalci: Katja Vidmar, Peter Capuder, Mira Marič, Špela Dolinar, Živa Stanovnik, Tim Lončar, Luka Wernig, Ajda Miklavčič, Larisa Husič, Katarina Gregorič, Kristina Sicherl, Zala Lazar, Sara Brčvak, Ana Belac, Iza Šilc.
Avtorica, koreografija, scenarij, vezno besedilo, izbor glasbe: Katja Vidmar
Luči in projekcija: Matej Šarf, Miha Mramor
Fotografija, projekcija in produkcija: Albert Podrekar
 


Velika dvorana

Trajanje: 60 minut

Vstopnice:
10eur

 

Center kulture Španski borci
Zaloška 61
1110 Ljubljana

Blagajna:
+386 (0)1 620 87 90

Uprava:
+386 (0)1 620 87 84

Email:
info@spanskiborci.si

Zemljevid

Kako do nas