Deset do osmih

Deset do osmih

celostna gibalna praksa

Deset do osmih je vadba, pri kateri razvijamo širok spekter gibalnih sposobnosti, aktiviramo um in telo, se osredotočimo ter napolnimo z energijo. Vadbeni program vsebuje širok nabor vaj, ki izvirajo iz pilatesa, joge in plesa ter se med seboj lepo prepletajo in dopolnjujejo. Poudarek je na vajah, kjer delamo z lastno težo ter tako na varen način krepimo mišice, večamo stabilizacijo sklepov, koordinacijo in spodbujamo pravilno držo. Med vadbo se zavedanje in kontrola telesa ter njegovih posameznih delov povečujeta, kar pripomore k vzpostavljanju pozitivnih gibalnih vzorcev v vsakodnevnem življenju.

Svež posnetek vadbe vas v Facebook skupini (povezava) čaka vsak ponedeljek ob 7.50. Izvedete pa jo kadarkoli in kolikokrat želite! Obvezna prijava s podatki (ime, naslov) na email naslov: katarina.barbara@gmail.com.


Vsaka vadba ima svoj fokus, ki vam nudi vpogled v sestavo in funkcionalnost telesa ter vas spodbuja k njegovemu raziskovanju.

Program in vsebino vadbe pripravlja Katarina Barbara Kavčič Popič - diplomirana plesalka sodobnega plesa, koreografinja in pedagoginja.

Vadba (v živo) poteka v Španskih borcih ob sredah in petkih od 7.50 do 8.50., s katero nadaljujemo po odpravi ukrepov!

« Napovednik|Izobraževanje

Center kulture Španski borci, Zaloška 61, 1110 Ljubljana
Blagajna je odprta med delovniki od 17. do 19. ure ter uro pred prireditvami.
blagajna@spanskiborci.si / tel.: +386 (0)1 620 87 90

 


doma

 

Center kulture Španski borci
Zaloška 61
1110 Ljubljana

Blagajna:
+386 (0)1 620 87 90

Uprava:
+386 (0)1 620 87 84

Email:
info@spanskiborci.si

Zemljevid

Kako do nas